Лефкада

Вила Томас – Нидри

Вила Маргарита – А.Никитас

Вила Ригас – Нидри

Вила Спирос – Нидри

Вила Аргиро – Агиос Никитас

Вила Атина – Василики

Т.А Бела Роза

  •   Булевар 1-ви Mај 185 Битола

  •    +389 47 22 52 54

  •    belaroza@t.mk

Галерија

Контакт

© Т.А Бела Роза 1993-2018 Изработено од Elite Web