Автобуски превоз

Обезбедуваме автобуски карти за сите европски земји и тоа:

 • Австрија: Graz и Wien
 • Швајцарија: Luzem, Zurich и st. Galen
 • Германија: Munchen, Ulm, Studgard, Karlsruhe, Freibur, Fulda, Kassel, Berlin,Hanover, Hamburg…
 • Шведска: Malme
 • Данска: Copenhagen
 • Белгија: Brisel
 • Унгарија: Budimpesta
 • Италија, Чешка, Словенија и уште многу други.
 • Албанија

 

Цени за меѓународен автобуски превоз
Превземи PDF документ

Т.А Бела Роза

 •   Булевар 1-ви Mај 185 Битола

 •    +389 47 22 52 54

 •    belaroza@t.mk

Галерија

Контакт

© Т.А Бела Роза 1993-2018 Изработено од Elite Web