КОНТАКТ

ул. Булевар 1ви Mај 185
7000 Битола, Македонија

Е-МАИЛ

belaroza@t.mk
belaroza2@t.mk

ТЕЛЕФОНИ

+389 47 22 52 54
+389 75 46 23 44

ИСПРАТИ ПОРАКА

Т.А Бела Роза

  •   Булевар 1-ви Mај 185 Битола

  •    +389 47 22 52 54

  •    belaroza@t.mk

Галерија

Контакт

© Т.А Бела Роза 1993-2018 Изработено од Elite Web