АПАРТМАН АПОЛОНА – ХОТЕЛ ПАРК – ОХРИД

 

Апартманот Аполона се наоѓа во склоп на хотел Парк во Охрид ,на само 2.6 км од Античкиот театар во Охрид,апартманот се состои од луксузно опремени спални соби во кои можат да се сместат 4 лица, истиот поседува и комплетно опремена кујна, тераса ,купатило, телевизор.

 

Апп. 2+2 = 70 евра

 

Т.А Бела Роза

  •   Булевар 1-ви Mај 185 Битола

  •    +389 47 22 52 54

  •    belaroza@t.mk

Галерија

Контакт

© Т.А Бела Роза 1993-2018 Изработено од Elite Web