ЛУТРАКИ-ВОДЕН

 

Состанок на групата на паркингот пред спортската сала Младост во 07:30 часот. Поаѓање за Лутраки во 08:00 часот. Пристигнување во Лутраки, слободно време за индивидуален разглед на Лутраки и околината.

Овој спа-центар е сместен на јужната страна од планината Кајмакчалан, на надморска висина од околу 390м. Природниот спа-центар има инфраструктура и објекти како покриен и откриен базен, приватни бањи, кафе бар. Температурата на водата во овој центар е константна преку цела година и изнесува 37 ℃, со многу лековити својства.

Поаѓање за Воден во пладневните часови. Пристигнување во Воден и слободно време за индивидуален разглед на градот како и посета на водопадите. Планирано поаѓање за Битола во попладневните часови.

 

НАПОМЕНА!

  • За реализација на аранжманот се потребни минимум 45 патници.
  • За овој аранжман важат општите услови за реализација на патување на Т.А Бела Роза.
  • Крајниот рок за извествање на евентуален отказ е пет дена пред датумот на поаѓање. Организаторот на патувањето го задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата.
  • Патната исправа е лична обврска, при што важноста на пасошот треба да биде три месеци пред истекување.

Т.А Бела Роза

  •   Булевар 1-ви Mај 185 Битола

  •    +389 47 22 52 54

  •    belaroza@t.mk

Галерија

Контакт

© Т.А Бела Роза 1993-2018 Изработено од Elite Web