СОЛУН

 

ЕДНОДНЕВНА ШОПИНГ ЕКСКУРЗИЈА

СЕКОЈА САБОТА

 

Состанок на групата во 04:50 часот пред спортската сала “Младост”. Поаѓање во 05:00 часот за Солун. Патувањето води преку г.п. Meџитлија, Воден, Јаница… пристигнување во центарот на Солун. 3 часа слободно време за индивидуални прошетки низ центарот на градот, шопинг, посета на знаменитости: плоштадот Аристотелис, црквата Св. Димитрија, Белата Кула или крстарење по крајбрежјето. Состанок на групата во договорено време и упатување кон најголемите трговски центри во Солун ( Cosmos, Ikea, Jumbo…). 3 часа слободно време за шопинг… Состанок на групата во попладневните часови и планирано поаѓање за Битола. Враќање во Битола во вечерните часови.

 

 

 

НАПОМЕНА!

 

  • За реализација на аранжманот се потребни минимум 45 патници.
  • За овој аранжман важат општите услови за реализација на патување на Т.А Бела Роза.
  • Крајниот рок за извествање на евентуален отказ е пет дена пред датумот на поаѓање. Организаторот на патувањето го задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата.
  • Патната исправа е лична обврска, при што важноста на пасошот треба да биде три месеци пред истекување.

Т.А Бела Роза

  •   Булевар 1-ви Mај 185 Битола

  •    +389 47 22 52 54

  •    belaroza@t.mk

Галерија

Контакт

© Т.А Бела Роза 1993-2018 Изработено од Elite Web