Во цената е вклучено : користење на базен , џакузи и фитнес.

Во цената НЕ е вклучено :
Туристичка такса за престој  1€ од ден за возрасен и за деца ( 2-12г.)
Community  такса за престој еднократно, 4€ од ден за возрасен и деца .
Доплата за паркинг 5,5€
Доплата за Новогодишна вечера (задолжителна) 80€/ возрасен, 40€/ дете ( 2-12 г.)

 

Максимален број на лица: DBL (2+0) лица , APP  (2+2) лица, TRIPLE (2+1) лица, VIP DBL(2+0) лица, VIP APP (2+2) лица.

ПРОМОЦИИ И АКЦИИ :
1)  -15% за уплати до 31.10.2017, -10% за уплати до 30.11.2017
2)  7=6, за пристигнување во период 15.01-28.01 & 05.03-31.03.2018, 6=5 за пристигнувања во период: 05.03-31.03.2018. Гратис ноќевањата се калкулираат по пониска сезона. Попустите НЕ се комбинираат.

Т.А Бела Роза

  •   Булевар 1-ви Mај 185 Битола

  •    +389 47 22 52 54

  •    belaroza@t.mk

Галерија

Контакт

© Т.А Бела Роза 1993-2018 Изработено од Elite Web