YUPPI CAMP 2017

ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО YUPPI CAMP

 

Одберете го кампот YUPPI за летниот одмор на вашите деца камп кој е поразличен од другите!

Подарете им 7 дена полни со игра,нови искуства,смеа,радост,нови другарувања авантура, рекреација, сонце и море. Седум незаборавни дена во зелениот рај на Криопиги во полуостровот Хаклидики, каде што ќе ја пронајдете идеалната комбинација на борова шума и кристално чиста морска вода наградена со Плаво знаме на ЕУ.

Во YUPPI CAMP  секој ден живееме на извондреден начин уживаќи во летото кој ги поттикнува телесните и духовните способности на децата, преку посебно изработени програми и акции, игри и креативни активности кои се реализираат од страна на специјализиран стручен и доста искусен педагошки кадар во YUPPI CAMP.

 

Период 30.0705.08 05.0811.08 11.08-17.08
Ноќевања 6 6 6
Цена 10.990ден 10.990ден 10.990ден

 

Цената вклучува:

  • Превоз на дадената релација
  • Сместување за 6 ноќевања/ 7 дена
  • Доручек, лесен оброк, ручек, лесен оброк, вечера
  • Учество во повеке спортови и тоа: кошарка, пинг-понг, одбојка на плажа, фудбал, гимнастика, ритмичка гимнастика, танцување, пливање или игри во вода или базен, активно учество во изработка на конструкции, цртање, театарски претстави, музика, шах и многу еколошки активности

Цената не вклучува:

– патничко осигурување

 

Т.А Бела Роза

  •   Булевар 1-ви Mај 185 Битола

  •    +389 47 22 52 54

  •    belaroza@t.mk

Галерија

Контакт

© Т.А Бела Роза 1993-2018 Изработено од Elite Web